Reviu Ilturo - Festival Cultural Iberoromà

Els dos primers caps de setmana d'octubre reviu la història dels avantpassats que vivien en les terres de Cabrera de Mar fa més de 20 segles. Durant els dos caps de setmana es podrà assistir a les visites guiades dels jaciments arqueològics, algunes d'elles només es poden fer durant aquestes dates com ara la del poblat ibèric; tallers familiars amb contingut històric; monòlegs i diàlegs de recreació on personatges de l'època expliquen les seves vivències; entre moltes activitats més.

 

El passat històric de Cabrera de Mar ens sorprèn dia a dia amb les noves troballes i Reviu Ilturo ocupa l'espai de divulgació cultural d'una de les ciutats romanes d'època republicana amb moltes històries per explicar.

 

Ilturo, capital del poble-estat de la Laietània hi van conviure dues civilitzacions en un període de pau, creixement i prosperitat. Endinseu-vos en la vida d'aquells temps per conèioxer millor la nostra història i els orígens de moltes estructures i comportaments, vigents encara en els temps contemporanis.

 

Aquesta edició es centrarà precisament en això, la convivència que van tenir romans i ibers en pau a Ilturo que va provocar que a dia d'avui, conservem les estructures en perfecte estat per a la seva visita.

Reviu Ilturo - Festival Cultural Iberoromà

Reviu Ilturo - Festival Cultural Iberoromà

Disculpeu les molèsties.

Torneu a cercar-ho